Ny blogg

Häromdagen bestämde jag mig för att starta upp en ny blogg. Jag hade blivit intervjuad av en mindre tidskrift om mitt politiska engagemang och fick frågan om jag bloggar. En relevant fråga. Detta med tanke på att min styrka främst ligger i min penna i munnen och inte i kroppen i övrigt. Twittrar gör jag, men bloggandet har legat på is.
Kunde inte ana att mitt första inlägg skulle handla om en attack mot det öppna samhället.
/Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: