Det bästa med Liberalerna

Vad är det bästa med Liberalernas politik för dig?

För mig är det modet att vara balanserad och saklig. Även om skolan inte varit den fråga jag brunnit mest för så är skolfrågan en sån naturlig grund för oss att stå på. Allas chans att utifrån ett individuellt perspektiv växa och utvecklas. Med kunskap kommer mod och styrka att argumentera och stå upp för inte bara sig själv som individ eller som grupp utan även se andras perspektiv. Vi vågar öka frihet och livschanser för alla genom att arbeta med jämlikhet, jämställdhet och öppenhet. Vi har förtroende för att var och en av oss har en blomstrande framtid som ligger och knoppar inom oss. Liberalernas politik vill ge dig och mig näring att bli den blomma vi önskar vara.

Fantastiskt tycker jag! 🌻💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: